Ekonomist nadigrao Požarevljane
23.03.2018.

U jednom od najzanimljivijih mečeva 16. kola Druge futsal lige Srbije, Ekonomist je slavio kao domaćin protiv Požarevca rezultatom 6:5.


 Aleksandar Radoičić je  golom u 8. minutu doveo Požarevac u vođstvo. Na nova uzbuđenja čekalo se tri minuta, da bi tada publika u hali IMR Rakovica mogla da vidi po gol na obe strane. Za domaćina je pogodio Nikola Knežević, dok je precizan za goste bio Vladimir Simić. Do odlaska na odmor Ekonomist ipak stiže do izjednačenja, a svoj drugi gol na ovom meču postigao je najbolji pojedinac ovog susreta Nikola Knežević.


U drugom delu igre viđeno je još više uzbuđenja. Na samom startu, u 21. minutu Radoičić je ponovo pogodio za 2:3 i tim golom kao da je naljutio domaće futsalere koji dodaju gas i potpuno preokreću rezultat! I ne samo da preokreću rezultat već dolaze do prednosti od 6:3! Do izjednačenja Beograđani su stigli autogolom Vladimira Simića, sledeća dva gola postigao je tandem perspektivnih igrača Ekonomista Aleksić - Šmrkić, dok je na 6:3 povisio Nikola Knežević.


Probudio se Požarevac u poslednjem minutu i uspeo je u manje od 60 sekundi dva puta da pogodi mrežu domaćina i to preko Nenada Simića, ali bilo je kasno da se stigne do izjednačenja pa su izabranici Marka Gavrilovića praznih ruku otišli iz Rakovice. Posle 16 odigranih kola Požarevac se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 26 osvojenih bodova i u narednom kolu će dočekati prvoplasiranu Ivanjicu.
 

SPONZORIPostanite sponzor kluba

Mesto za vašu reklamu