O klubuKlub je osnovan 1990. godine. Uspešno se takmičio u prvoj saveznoj ligi tadašnje Jugoslavije. Učestvovao je i na mnogobrojnim turnirima u zemlji i van nje ( Austrija, Zagreb, Svajcarska) od kojih izdvajamo turnir u Švajcarskom gradu Gosau na kome je klub osvojio 2. mesto.


Prostorije kluba

Na žalost usledile su teške godine kako za klub tako i za celu zemlju. U tim ratnim godinama klub se borio da opstane ali su ipak finansijske i druge svakodnevne neprilike tog teškog vremena dovele do gašenja kluba 1994. godine.


Stadion malih sportova

18 godina kasnije se ponovo rađa ideja o oživljavanju kluba malog fudbala "Požarevac". Ideje, zamisli i želje su se sprovodile korak po korak da bi se 04.11.2013. godine održala osnivačka skupština, a 29.01.2014. godine se klub registrovao.


Sportska hala

Ciljevi novog kluba su da kvalitetno, predano i bez finansijskih zahteva radi sa decom uzrasta od 7 do 19 godina kao i da oformi snažan i stabilan seniorski tim. Takođe, želja kluba je i da podrži sve sportske manifestacije u sferi futsala kako bi se taj sport još više popularizovao u Požarevcu koji je već poznat kao grad koji organizuje jedan od najboljih i najjačih turnira u zemlji, sedmojulski turnir u malom fubalu.
 

SPONZORIPostanite sponzor kluba

Mesto za vašu reklamu